Selecteer een pagina

Stress bij pubers

Stress is een uitdaging die we kunnen overwinnen, en ik sta klaar om je puber te laten zien hoe.

Bekijk hieronder hoeIk wil mijn puber helpen!

Reviews van pubers:

Rosalie (12)
Flevoland

Wel leuk. En sommige filmpjes kon ik goed goed toepassen. Bijvoorbeeld het filmpje over in actie komen. Ze stelt haar wekker uit en dan last minute. Probeert nu eerder uit bed te gaan. Ook de oefening van 5 minuten voor het slapen. Doet dit elke avond. Ik merk dat ik beter kan slapen en minder pieker. Ik ervaar stress als iets moeilijk is of als het niet lukt. Dit komt best wel vaak voor. Bijvoorbeeld bij wiskunde. Nu kan ze dat beter on der controle houden. De ademhalingsoefeningen helpen mij daarin. Ik vond het wel handig dat het via insta. Dan kon ik ook terugkijken. Wel jammer dat ik de filmpjes niet op pauze kon zetten. Misschien tiktak.
Ik zou de challenge aanraden. Het is handig en je kan er beter mee leven. Het zou iedereen kunnen helpen. En kan eruit halen wat werkt. Ze heeft andere kinderen ook tips kunnen geven.
Ik geef de challenge een 8. Omdat het mij erg geholpen heeft en veel gebracht heeft.

Beau(18)
Utrecht

Ik vond het een waardevolle challenge. Ik heb beter leren omgaan met stress en hoe ik het beter kan reguleren. Dat het via Instagram was, vond ik prettig. Zo kon ik namelijk zelf kiezen of ik een opdracht meedeed of niet.
‘Ik geef de challenge een 8.’
Ik zou anderen de challenge aanraden, omdat ze zelf kunnen kiezen of ze die dag mee doen of niet dus ze hebben veel flexibiliteit.

Manon(18)
Friesland

Vond de tips heel fijn. Ze geeft aan dat ze lastig met stress om kon gaan op middelbare, maar door de stip van Janneke gaat dit veel beter. Eigenlijk allemaal wel. Het wandelen was wel de allerfijnste tip die ik heb gekregen. Als ze merkt dat ik in de les wat spanning voelt opkomen, vraag ik of ik naar de wc mag en loop ik een extra groot rondje.
Ik ervaar vaak stress in nieuwe situaties. Of als er iets spannends gebeurd op stage. Stond bij de eerste lifebar op oranje. Merkt verschil aan zichzelf. Mijn vader noemde altijd ‘stresskipje’ en nu niet meer. Ik zit er nu ook minder gestrest bij. Ik geef de challenge een 8! Ik zie niet vaak dat mensen over stress praten en dat vind ik heel prettig. Ik vind wel dat hier meer over gepraat mag worden, omdat ik dit ook merk in mijn omgeving.
Ik zou deze zeker aanraden bij anderen, omdat het je rust geeft en tips om om te gaan met
stress.

Sofie(13)
Zuid-Holland

Fijne challenge, veel dingen uitgehaald die helpend waren voor de toetsweek. Ook fijn dat het op haar eigen tempo kon doen en mee kon schrijven. En dat er mogelijkheid was tot vragen stellen. De ademhalingsoefeningen vond ze heel fijn. De oefening met de voeten in de lucht ook. Stress komt er vaak na de toets eruit. Ademhalingsoefeningen gebruikt ze vaak. Sofie heeft soms moeite met genoeg is genoeg.
Ik zou het wel een 8 geven. Veel van geleerd en telkens naar terug kan om videos en oefeningen opnieuw doen en het heeft mij enorm met de stressvermindering geholpen. Zeker een aanrader: als je erg met stress loopt, helpt deze challenge zeker. Ik ervaar nu minder stress op sommige gebieden, omdat ik een aantal trucjes hebt geleerd die helpend zijn.


Conduct10
Doctor Schaepmanstraat 9A
7131 ZB Lichtenvoorde

  • copyright Conduct10